Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Дорожники спільно з волонтерами відновлюють зруйновані мостові переїзди на трасі Мар’янське-Берислав

Про це розповів депутат обласної ради, очільник благодійного фонду “Українці переможуть” Ігор Йосипенко:

-Ми вже сьогодні працюємо з дорожниками в напрямку відновленя проїзду Милівською та Новокаїрською балками траси Т-04-03 Мар’янське – Берислав!

Нині, на жаль, вони – зруйновані. Російські загарбники знищують нашу інфраструктуру.
В 2020 році мостові переходи – Милівська та Новокаі‌рська балки траси були капітально відремонтовані.
Цьому передувала спільна й злагоджена робота всіх: і дорожників, і громадськості, і представників місцевого самоврядування, і влади різних рівнів.
Лише фото нагадує, скільки праці було сюди вкладено!
Майже місяць пройшов зі звільнення правобережжя Херсонщини, Бериславщини. Деякі шляхи вже розміновані, а дорожники вже активно включилися у відновлення траси Т-04-03 Мар’янське – Берислав. Наша команда спільно працює з ними над тим, як швидко відновити проїзд Милівською і Новокаїрською балками.
А це значить – наповнити життям сільську місцевість. Бо нині подолати дорогу цими балками – це складно і небезпечно, а місцями і – неможливо. Об’їзд однієї Новокаїрської балки через села Борозенське – Максима Горького – Новорайськ – це 50 кілометрів насипною, ледь пригодною для проїзду, дорогою. Але ми шукаємо рішення, як відновити проїзд.
Бо – це безпека руху і збережені життя!

Я вже повідомляв раніше, як ми силами нашої команди відновили проїзд відрізків дороги Т-04-03 Мар’янське – Берислав біля села Милове та повороту на село Зміївка. Так і зараз, питання щодо розмінування Новокаїрської балки ми, дякуючи військовим, вже вирішили. Сподіваємося до Нового року повністю відновити сполучення з містом Бериславом.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН