Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Велику партію гуманітарної допомоги доставили у Херсон, об’єднавши зусилля благодійників

У Херсон та передмістя доставили гуманітарну допомогу різного призначення: продукти, одяг для військових, корм для тварин. Більше про поїздку у місто розповів Олег Верецький:

-Вчора пізно ввечері ми повернулися із Херсонського напрямку. Нашою метою була адресна доставка допомоги людям у Даріївці, Степанівці та Херсоні. Саме так, передаючи все особисто, з руки в руки, ми впевнені, що ця допомога йде строго за призначенням (на жаль, нинішні реалії навчили цьому).

Насамперед, ми зустрілися з нашими бійцями з ЗСУ та передали їм термобілизну та взуття від Віти та Галини, медикаменти від Катерина Баришнікова, продукти (у тому числі шоколад та печиво) від ГО “Мрія Вільних Людей”.

До Даріївки відвезли безліч теплих речей та продуктів від ГО “Мрія Вільних Людей” та найсмачніший зефір від наших друзів з “Маніфест Миру” (за солодощі окреме спасибі, люди в тих краях уже й не пам’ятають, коли востаннє бачили їх).

У Херсоні за адресами доставили продукти для жінки, яка ледве може пересуватися сама, а також ліки, предмети дитячої гігієни, продукти та солодощі для багатодітної матері (одна з дітей якої — дитина, яка прикута до ліжка).

На виїзді з Херсона заїхали до Степанівки — села, в якому є жінка на ім’я Ольга, яка доглядає безліч тварин, що залишилися без господарів через обстріл. Тварини злякані, змучені голодом, страждають від хвороб та інфекцій. На цей раз ми привезли сюди корм, за який велике спасибі Ігор Кап. Наступного разу хочемо привезти необхідні ліки, щоб Ольга могла обробити рани та надати необхідну допомогу.

Вся наша подорож пройшла під звуки обстрілів, тому діяти потрібно було швидко. Тут чудово врятував робочий бус, наданий транспортною компанією “Корсар” та особисто Василем Гребенюком. Без цього поїздка була б набагато важчою та менш ефективною.
Окреме дякую Руслану Графову за сприяння та своєчасно надані контакти.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН