Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Конференція фондів громад України об’єднала представників різних регіонів країни

Національна Мережа Розвитку Локальної Філантропії – це мережа благодійних організацій, що об’єдналися з метою сприяння розвитку локальної філантропії та волонтерства в громадах, активізації жителів і підтримці громадських ініціатив.

Цього року 1-4 грудня вони змогли організувати масштабну Конференцію фондів громад України 2022. До неї доєдналися представники фонди громад з різних куточків України, а саме Краматорськ, Вознесенськ, Стрий, Вінниця, Харків, Васильків, Гриців, Житомир, Бар, Івано-франківськ, Березань, Боярка, Соснівка, Гостомель,Васильків,Велика Димерка.

Проєкт впроваджується в межах проєкту «Екстрена підтримка фондів громад» в рамках Угоди між Фондом Ч.С. МОТТА та Громадською організацією «Ініціативний центр сприяння

активності та розвитку громадського почину «Єднання».

За ці чотири дні представники організацій змогли поспілкуватися з різними міжнародними органіаціями та знайти нові дотичні лінії задля співпраці з ними. До заходу долучилися представники міжнародних організацій, а саме Shelter Box, Global Fund for Community Foundations, Calamos Dynamic Convertible and Income Fund, ALIGHT, Norwegian Refugee Council та багато інших.

Також фонди громад змогли отримати відповіді на питання до залучених на дану подію спікерів в юридичному, комунікаційному, управлінському та інших аспектах задля підвищення інституційної спроможності та ефективності діяльності в громадах.

Участники повернулися до своїх громад з покращеними навичками, новими зв’язками та готові надалі розвивати фонди громад задля перемоги та подальшої відбудови України.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН