Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Цифрове видавництво Експертус надає безкоштовну інформаційну підтримку підприємствам та установам на деокупованих територіях

Якнайшвидше відновити повноцінне цивільне життя в деокупованих українських містах і селах — одне з пріоритетних завдань держави. Проте і відповідальний бізнес не залишається осторонь.

Цифрове видавництво Експертус запровадило благодійну програму, за якою заклади освіти, охорони здоров’я, бюджетні установи та підприємства всіх форм власності на деокупованих територіях отримують безплатний доступ до професійних електронних журналів та експертних систем.

«Ми хочемо зробити свій внесок тим, що ми вміємо і знаємо найкраще, –  розповідає генеральний директор видавництва Експертус Артем Тепляков. – В наших системах та журналах провідні експерти України подають роз’яснюють законодавство та надають приклади вирішення щоденних робочих ситуацій. Тож упевнений, що наші продукти допоможуть якнайшвидше увійти в робочий режим бухгалтерам, працівникам кадрових служб, спеціалістам із держзакупівель, фахівцям охорони праці, керівникам медичних закладів та освітніх установ».

Наразі програма безплатного доступу до електронних видань та систем видавництва Експертус доступна юридичним особам, які зареєстровані у  Волчанському, Куп’янському та Ізюмському районах Харківщини, а також у Херсонській області. Видавництво планує надалі масштабувати програму на всі деокуповані українські території.

Довідково:

Цифрове видавництво Експертус  український видавець експертно-правових систем та спеціалізованих журналів. Його команда з 1998 року надає фахівцям експертні консультації, допомагає оптимально розв’язувати щоденні робочі ситуації згідно з нормами чинного законодавства України. Також видавництво пропонує курси підвищення кваліфікації та семінари.

Для того щоб отримати безплатний доступ до потрібного електронного журналу або експертно-правової системи, заповніть форму за посиланням.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН