Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські актори разом із Риммою Зюбіною презентували виставу в Одесі

“Лишатися (не) можна…”

Саме так називається надзвичайно емоційна вистава Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру імені Миколи Куліша, яку впродовж двох днів мали можливість побачити одеські глядачі. Вистава про пережите, про жах, біль і приниження під час окупації.

“Це – документальна вистава, що проходить у форматі “глядач на сцені” і тому ти пропускаєшь через себе кожне слово. Це те творче, національне єднання, що зараз так важливо для нас, українців” – сказала директор Департаменту культури, національностей, релігій та охорони об’єктів культурної спадщини Одеської ОВА Олена Олійник.
Окрім херсонських акторів у виставі також бере участь зірка українського театру і кіно, відома акторка, а з початком війни ще й волонтерка – Римма Зюбіна.
За дорученням Начальника Одеської ОВА Максима Марченка, його заступник Ігор Ткачук, зустрівся з директором театру ім.Куліша Олександром Книгою та подякував усьому акторському складу за надзвичайну роботу.

Він запевнив, що херсонці, як і раніше можуть розраховувати на допомогу Одещини в усіх питаннях і проблемах, адже вже зараз, кожного дня, ми приймаємо і розміщуємо сотні жителів Херсонщини та будемо продовжувати допомагати.

За матеріалами Одеської ОВА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН