Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Червоний Хрест України передав допомогу мешканцям Херсона

У деокупований Херсон Червоний Хрест України доставив 1320 продуктових та понад 2000 гігієнічних наборів, які вже передано населенню. Також організовано доставку 1276 буржуйок, які розподілені між територіальними громадами області відповідно до потреб. Крім того, Червоний Хрест України забезпечує медичні заклади Херсонщини генераторами та допомагає відновлювати інфраструктуру області.

«Найближчим часом на території Херсонської області Червоний Хрест України планує впроваджувати й інші напрямки своєї діяльності, такі як: допомога соціальних помічників маломобільним громадянам, навчання правил поводження з вибухонебезпечними предметами, проведення навчань з першої допомоги», – зазначив Ілля Клецьковський,
заступник генерального директора Національного комітету Товариства Червоного Хреста України.

Водночас задля оперативного виявлення та реагування на гуманітарні потреби населення проведено спільну зустріч представників Червоного Хреста України з головою Херсонської ОВА Ярославом Янушевичем, де присутні обговорили питання щодо допомоги в зимовий період, у тому числі в облаштуванні Пунктів незламності та прихистків для населення на території області.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН