Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У села Новокаховської громади завезли гуманітарну допомогу

19 листопада у звільнені від російської окупації селища Козацьке і Веселе Новокаховської громади прибув перший гуманітарний вантаж!
Новокаховський міський голова Володимир Коваленко, перший заступник міського голови Олег Тарабака та представник гуманітарного штабу виконавчого комітету Новокаховської міської ради Владислав Сольський доправили в деокуповані населені пункти Новокаховської громади перший гуманітарний вантаж.
Жителям Козацького і Веселого було доставлено 2 тонни продуктових наборів, які надала благодійна організація World Central Kitchen
Крім цього, від Благодійний фонд Сергія Козиря та його партнерів ГО «Місто сили» і Team4UA було доставлено 100 п’ятилітрових бутилів такої необхідної в теперішній час питної води.
Також у звільнені населені пункти Громадська організація “Тарілка” , за підтримки Херсонської обласної військової адміністрації та Каховської районної державної адміністрації, передала 1800 буханок хліба 🍞!
На зображенні може бути: 7 людей, люди стоять та на відкритому повітрі
Жителі звільнених Козацького і Веселого з великою вдячністю приймали допомогу, раділи хлібу, якого не бачили вже більше двох місяців.
Міський голова Володимир Коваленко розповів, що неможливо словами передати емоції, пережиті під час зустрічі з рідною землею, рідними людьми. Також він зауважив, що віднині допомога звільненим від російської окупації населеним пунктам Новокаховської громади буде здійснюватися на постійній основі.
Від імені Новокаховської громади та жителів звільнених Веселого і Козацького дякуємо нашим благодійникам за людяність і підтримку в ці тяжкі часи!
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН