Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В одному із сіл Бериславського району знайшли тіло місцевого колаборанта

Про це пише депутат обласної ради Ігор Йосипенко:

-Бути зрадником своєї рідної країни під час війни – це значить чекати смерті й від земляків, яких зрадив, і від своїх господарів, які ніколи не будуть вважати тебе своїм, а лише – зневажати. У селі Республіканець Бериславського району сьогодні стався жахливий випадок. Тільки-но окупанти покинули під ранок село, було знайдено місцевого колаборанта застреленим. Жахливо.

Цей зрадник разом з російськими військовими робив все, щоб життя людей в окупації було нестерпно складним, підтримував референдум, здавав активістів, крав, мародерив… Чому це трапилося? Може, чаша горя місцевих була переповнена через край, а можливо питання до правоохоронців, судової системи, чи дійсно ця людина б повністю понесла покарання за скоєне. Це перший дзвіночок.

Це питання і довіри до правосуддя. А ще, як нам співіснувати з тими, хто зрадив нас, країну, через кого зруйновані долі багатьох? Російські військові кидають своїх, тому зрадникам краще самим подбати, як тікати до росії, аби не потрапити під гнів земляків, тих, кому принесли вони горе і нещастя. Ми станемо сильнішими, пройшовши через числені випробування.

Українці переможуть!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН