Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У пропагандистських телеграм каналах зменшились згадування про Херсон

Про це пише у дописі громадський діяч Юрій Антощук:

-Останнім часом ряд Херсонських телеграм z-пабліків, які з самого початку вели свою активну пропагандистську діяльність, перестають щось писати. Взагалі. Якісь вже мовчать більше тижня, якісь з початку чи середини осені.

А ті, що продовжують писати – про Херсон пишуть мало, я б сказав майже нічого, у порівнянні ще з місяцем тому. Здебільшого там присутні репости з інших непізнаних каналів про думки “видатних” росіянців або поливання брудом українську владу, військових чи захід. Це вже аж ніяк не локальні новини.
Ще йде імітація діяльності так званих окупаційних адміністрацій, показуючи в основному в своїх ТГ-каналах “активну роботу” десь не в Херсоні.
Це і зрозуміло, як писати щось про Херсон, коли всі окупаційні керівники давно вже не в місті, разом з їхніми писаками. Тому здебільшого їхні публікації не несуть інформативного розуміння, що зараз в обласному центрі.
Бажають “доброго ранку та продуктивного дня”, в той час, як у херсонців немає світла і води вже другу добу, а також величезні проблеми зі зв’язком. До речі, про світло та воду вони також мало що говорять (окрім того, що це “теракт ЗСУ, а тому евакуюйтесь”, при цьому сама евакуація вже закінчилась)
Чому ТГ-канали затихають? Тут можна лише гадати: писаки вже давно виїхали з Херсону і їм просто немає що писати, або закінчився бюджет на ведення цих каналів, або ці писаки-адміністратори перестали існувати, а можливо, просто втратили доступ до аккаунтів.
Інколи у місто залітають російські воєнкори взамін цивільним журналістам-пропагандистам, які намагаються показати, ніби, місто ще живе, але “краще їдьте з нами, там – краще”.

В будь-якому випадку, ми бачимо, що підготовка до чогось продовжується на всіх рівнях. І розв’язка може бути скоро.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН