Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Чоловік, який сприяв розкраданню скадовського порту, допоміг окупаційній владі його захопити

У популярному серед жителів Скадовського району телеграмм каналі «Проня та Солоха», який дає інформацію про місцевих зрадників та колаборантів, фігурує Мавріді Паша Юрійович.

“Херсон незламний” розповів про нього кілька цікавих фактів.

Паша Мавріді є сірим кардиналом місцевих портовських зрадників. Олег Васил’єв, наприклад, без благословіння Паші Юрійовича ні шагу не ступить. Як Паша скаже, так Олег і зробить.

До рук Паші Мавріді прилипло ну дуже багато всього цінного і не дуже цінного, що було в порту. Особливо Паша був мастак по часті крадіжки паливно-мастильних матеріалів. Паша Мавріді за рахунок накраденого в порту побудувався сам, оснастив спеціальними технічними засобами хімчістку нинішньої дружини, утримував і фінансував коханок та матеріально підтримував «нужных» людей.
Як тільки у Скадовську з’явились військові росії, Павло Мавріді особисто зробив для них екскурсію портом. Ознайомлення з территорією порту, розташування потужностей, склади і під’їзди показав загарбникам Олександр Бабич, начальник служби безпеки порту.

Мавріді Павло ніколи нічого не робить своїми руками, він хитрий і битий жук, він підпис ніколи не ставить, якщо можуть бути проблеми с законом…, написали про Мавріді портовики.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН