Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Понад шість тисяч заявок опрацював одеський волонтерський осередок “Співдія Хаб Одещина”

Про це розповів директор департаменту Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації Олександр Лончак:

-Разом із заступником голови Одеської обласної військової адміністрації Ігорем Ткачуком відвідав молодіжний волонтерський осередок всеукраїнської спільноти Співдія – «Співдія Хаб Одещина», що об’єднує активні волонтерські та громадські організації для підтримки українців, які постраждали під час війни.

Робота зазначеного центру, за координації Департаменту освіти і науки, розпочалась ще у квітні 2022 року. На сьогодні у хабі працює більше 50 волонтерів та автоволонтерів з числа активної молоді Одещини. За період діяльності опрацьовано 6700 заявок від цивільного населення регіону та видано більше 27 000 продуктових наборів та засобів гігієни. Також активно розвиваються й інші напрями допомоги.

Спілкуючись з керівником «Співдія Хаб Одещина» Юліаною Назо, подякували їй особисто та усій команді небайдужих за активну життєву та громадянську позицію й запевнили у всебічній підтримці корисних ініціатив в регіоні. СпівДія – діє!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН