Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Міжнародне видання Нью-Йорк таймс розповіло про життя в прифронтових селах Херсонщини

Про це на своїй сторінці у Фб написав Ігор Йосипенко, депутат Херсонської обласної ради, засновник фонду “Українці переможуть!”:
– На лінії вогню місцеві жителі прифронтових сіл постійно під обстрілами. Військові евакуюють їх, бо життя людини – це найцінніше. Вчора, 30 жовтня, під час евакуації мешканців Милівської громади російські військові здійснили обстріл села Дудчани, через що було поранено одного місцевого жителя.
Військові звернулися до одного з волонтерів нашого Благодійний фонд – Українці переможуть та попросили евакуювати цього пораненого до лікарні.
Наші волонтери фонду мають величезний досвід евакуації з найнебезпечніших прифронтових сіл, допомагаючи землякам у найскрутніші хвилини. Під час перевезення нами пораненого цивільного на місці призначення знаходилися журналісти Нью-Йорк таймс (The New York Times). Про що вони і вказали в своїй публікації. Злочини російськиї військових проти мирного населення повинні бути зафіксовані.
Друга армія світу знищує мирне населення та інфраструктуру населених пунктів. https://www.nytimes.com/…/world/russia-ukraine-war-news…
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН