Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Артилерійським вогнем накрив ворог Запоріжжя та населені пункти області

Цієї ночі ворог накрив залповим вогнем один із районів обласного центру. Також упродовж доби окупаційні війська гатили з РСЗВ та артилерії по будинках жителів Пологівщини. Є інформація про загиблих і поранених громадян.

Минулої доби до органів поліції надійшло 51 повідомлення про руйнування. Ворожого вогню зазнали Запоріжжя, Оріхів, Гуляйполе, Залізничне, Мала Токмачка, Малинівка, Ольгівське, Полтавка, Червоне, Новоданилівка, Білогір’я, Новоандріївка, Дорожнянка, Чарівне, Малі Щербаки, Кам’янське.
Загалом за добу озброєні злочинці рф пошкодили декілька багатоповерхівок, понад два десятки приватних будинків у житлових кварталах та садівничому господарстві, магазин та інші інфраструктурні об’єкти.
Найбільших збитків укотре завдано жителям Оріхівщини та Гуляйпільщини – окупанти пошкодили їхні домівки та господарчі будівлі.
Від прямих влучань снарядів деякі житлові приміщення залишилися непридатними до житла.
Під час артилерійського обстрілу Гуляйполя осколкових поранень зазнало подружжя: від отриманих травм 54-річний чоловік загинув на місці події, а його 51-річну дружину госпіталізовано до лікарні.

Сьогодні вночі ворог застосував реактивні системи залпового вогню «Смерч» по одному з районів Запоріжжя. Правоохоронці задокументували влучання ракет на території об’єкта критичної інфраструктури та садівничого господарства.

За матеріалами Запорізької ОВА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН