Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Головний херсонський колаборант Стремоусов переховується в Криму

«Мертвий сезон» колаборантів Херсона та Мелітополя у Криму згадала Association of Reintegration of Crimea.

24 жовтня херсонський колаборант Кирило Стремоусов зробив своє чергове фрик-звернення, в якому він злочинно заявив про створення в окупованому Херсоні підконтрольної агресору «територіальної оборони».

При цьому відео було записано у парку «Тайган», що у Білогірському районі окупованого Криму.

Водночас у соціальних мережах вказують, що син злочинного фейкового «запорізького губернатора» окупантів Євгена Балицького Олександр Балицький був помічений останніми днями в «сімейному» барі в окупованому Севастополі зі своєю дружиною.

При цьому з вересня 2022 року пропаганда окупантів заявляла, що Олександр Балицький нібито «вступив до лав добровольчого батальйону імені Павла Судоплатова», та поширювала з цього приводу «пафосну заяву» його батька, мелітопольського гаутляйтера.
Це терористичне формування російські загарбники створили для злочинного набору до нього жителів окупованих районів Запорізької області у ролі «гарматного м’яса».

Зазначимо, що сімейство Балицьких послідовно розширювало свій злочинний ресторанний бізнес у Севастополі за всі роки окупації, зокрема, контролюючи розважальні заклади «Обліко Морале», «Інжир», «EatMe» а також «Bouguet Garni».
Цей бізнес мелітопольські колаборанти раніше «оформили» саме на злочинного «бійця» Олександра Балицького через чотири «зареєстровані» на нього в реєстрах окупантів «підприємства».

Таким чином очевидно, що найближчим часом та до деокупації Криму багато «материкових» колаборантів відбуватимуть на півострові свій «мертвий сезон».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН