Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Запорізькі підприємці отримали понад 3,5 тисячі дозволів на торгівлю підакцизними товарами

З початку року фахівці податкової служби регіону видали запорізьким суб’єктам господарювання 3553 ліцензії для реалізації підакцизної продукції. Як зазначив в. о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський, за дев’ять місяців надходження до місцевих бюджетів від плати за ліцензії склали 24 мільйони 670 тисяч гривень.

Так, платники отримали 1258 дозволів на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями, 1341 документ на продаж тютюнових виробів, 572 – на реалізацію пива та 244 – сидру тощо. Упродовж січні-вересня продовжено термін дії 5544 ліцензій, анульовано 1529.

Нагадаємо, для отримання ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями або тютюновими виробами суб’єкту господарювання необхідно звертатись із заявою до податкового органу за місцем провадження діяльності. Ліцензії видаються заявнику не пізніше 10 календарних днів з дня одержання відповідних документів на оформлення дозволу.

Про ліцензування торгівлі підакцизними товарами та іншу актуальну інформацію з питань оподаткування читайте на субсайті податкової служби Запорізької області: https://zp.tax.gov.ua/.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН