Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Бригади, які контролюють відключення підсвітки зовнішніх реклам працюють у Кривому Розі

Через масовані обстрілі об’єктів критичної інфраструктури Україна увійшла в режим економії електроенергії. У містах закликають підприємців відключати зовнішню рекламу, аби заощаджувати електроенергію. Як з цим боряться у Кривому Розі розповів Олександр Вілкул:

Як я і попереджав, правила економії електроенергії у Кривому Розі контролюватимуться максимально жорстко.

Вчора з 17.00 до глибокої ночі 19 зведених бригад, які включали представників правоохоронних органів, патрулювали вулиці міста у всіх без винятку районах.

Незважаючи на приписи відключити зовнішню рекламу та ілюмінацію на всіх об’єктах бізнесу, знайшлися ті, хто вирішив, що наша спільна справа щодо утримання «енергетичного фронту» їх не стосується. Розмова була короткою, а в основному навіть без розмов бригади примусово відключили від електропостачання 70 комерційних об’єктів (зокрема ті, що на фото).
Водночас у цілому Кривий Ріг показав справжню згуртованість, дисципліну та витримку. Дякую всім жителям міста та всім підприємцям, хто поставився до економії з усією відповідальністю! Продовжуємо заощаджувати. Всі разом ми впораємося!

P.S. Якщо ще хтось не зрозумів – бригади працюють і сьогодні, і працюватимуть усі дні, доки діятиме режим суворої економії. Винятків не буде ні для кого.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН