Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Мешканець Осокорівки показав зруйнований будинок та розповів про пів року життя без води та світла

“Я б вас запросив на чашку чаю, але ні газу, ні електрики вже пів року не має. Можу лише води запрошувати, і то набрана і привезена з іншого села “.

Віктор Іванович намагається досить спокійно та стримано розповідати про те, як орки зруйнували його дім,- “били сюди не один раз, спочатку напроти все розбили, потім в сусіда будинок згорів. Обстрілювали усім чим тільки можна та не можна. Сусідський будинок так горів, що загасити не можливо було, орки фосфором обстріляли. Мені пощастило трохи більше, в мій будинок просто потрапило декілька ракет, деякі розірвалися, а дві крайні ні. Викликав хлопців з ДСНС, щоб допомогли їх прибрати”.

На питання як загалом почувається відповів,- “Зараз набагато легше дихати. Зруйноване відбудуємо, головне щоб ті нелюди не повернулися. А в наших Збройних Силах я впевнений, вони їх не пропустять! Тож все буде добре”.

Чоловік житель Осокорівки, з весни орки щодня обстрілювали його населений пункт, від селища майже нічого не лишилося. Люди повертаються, але не для того, щоб залишитися жити, а щоб спробувати щось врятувати перед зимою та початками морозів. Більшість місцевих жителів планує повернутися на весні та почати відновлювальні роботи, покидати свій дім ніхто з них не збирається.

Джерело

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН