Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Одеські курсанти Університету внутрішніх справ склали присягу

Курсанти Одеського державного університету внутрішніх справ прийняли для себе важливе та відповідальне рішення бути вірними службовому обов’язку та офіцерській честі, служити та захищати Український народ.

У церемонії взяли участь заступник Міністра внутрішніх справ України Сергій Гончаров, начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко, голова Одеської обласної ради Григорій Діденко, заступник Одеського міського голови Олег Бриндак, заступник начальника ГУНП в Одеській області полковник поліції Олександр Хутняк та інші почесні гості.
З вітальним словом до присутніх звернувся заступник Міністра внутрішніх справ України Сергій Гончаров:
В житті кожного курсанта Присяга – надзвичайно важливий, приємний і пам’ятний день. Ваш майбутній досвід роботи в поліції, я впевнений, буде чудовим, цікавим і виключно на благо нашої держави.
Після привітання Сергій Гончаров зачитав вітальну телеграму від Міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського.
Ректор університету полковник поліції Дмитро Швець привітав особовий склад від імені Вченої ради, ректорату вишу та дав настанови молодому поповненню поліцейських.

Після приведення до Присяги молодих поліцейських протоієрей Одеської єпархії отець Роман провів їх освячення та благословив на відповідальну і почесну місію служіння українському народові.

Одеський державний університет внутрішніх справ

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН