Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Одещині пішов з життя Заслужений лікар України Роман Лиманський

19 жовтня 2022 року пішов з життя Заслужений лікар України та головний лікар КНП «Южненська міська лікарня» Роман Васильович Лиманський. Про це повідомляє Департамент охорони здоров’я Одеської обласної державної адміністрації:

– Він був авторитетною людиною, досвідченим і висококваліфікованим лікарем, мудрим керівником та наставником для молодого покоління лікарів. До того ж Роман Васильович був депутатом Южненської міської ради та головою постійної комісії з соціальних питань.

Народився Роман Васильович 15 липня 1952 р. в Одеській області, Миколаївського району, с. Дубово. В 1980 році закінчив Одеський медичний інститут ім. М.І.Пирогова за спеціальністю «Лікувальна справа».

За період своєї трудової діяльності працював лікарем – травматологом В.Михайлівської районної лікарні, заступником головного лікаря району з мережі В.Михайлівської районної лікарні, головним лікарем Фрунзівського району, головним лікарем В.Михайлівського району, начальником управління охорони здоров’я Одеської обласної державної адміністрації, а з 2006 року очолював Южненську міську лікарню.

Редакція видання висловлює співчуття родині лікаря!
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН