Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Окупанти створюють на Херсонщині батальйон добровольців, – Хлань

Про це повідомив на своїй сторінці у Фб  депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань:
-235-й день повномасштабної війни з російською федерацією
Зрадник Стремоусов придумав собі відрядження від Херсона подалі, в Генічеськ, що максимально близько до анексованого Криму. Нервово й нав’язливо повторює, що росія гостинно запрошує українців окупованої Херсонщини на відпочинок. Вже навіть відео з вокзалів наробили, як умовні Краснодари зустрічають людей. Колаборанти запевняють, що це не евакуація і для останньої взагалі немає причин. Але по факту, згідно з останніми даними, росіяни розпочали евакуацію своїх «держустанов» з області в Крим.
Туди відправляють працівників і майно банків та пенсійного фонду. Наївні, не в росію, а в Крим. Ну нам же буде легше забирати своє. Але все ще через пропаганду стверджують, що «панікі нєт».
В Каховці окупанти й зрадники святкують так званий «День міста». Гауляйтер Філіпчук поки на місці, не в Криму. Але, думаю, що ФСБ поверне й Стремоусова назад, на Правий берег, зрадників не поважають ніде, а свідки росіянам не потрібні. Буде відпрацьовувати до кінця.
Що стосується Каховки, то боляче дивитись, як місто, що активно розвивалось, мало багато нових закладів та місць для молоді — повертається в радянське минуле. Колаборанти радіють, а українці змушені сидіти вдома чи переховуватись. Особливо чоловіки, тим паче на фоні заяв про створення окупантами батальйона добровольців імені Маргелова. Поки насильно нікого не заганяли, але активну паспортизацію продовжують. Що цікаво, росіяни в коментарях у своїх пропагандистських каналах обурюються, чому немає мобілізації в Херсонській області. Починає доходити, що їхні чоловіки з «мобілізації» не повернуться. Єдине, що може врятувати нових орків — полон.
Загарбники продовжують фільтрації, ведуть постійні обстріли, знищують інфраструктуру, з області майже не випускають. Але ми чекаємо і віримо в перемогу. ЗСУ знають, що роблять. Наша ж задача — зберегти своє життя і допомагати Збройним силам України.
Кілометр за кілометром повернемо Херсонщину додому!
Разом до перемоги!

 

К
Поделиться
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН