Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В деокупованих селах Херсонщини залишаються нерозірвані боєприпаси та вибухонебезпечні пастки, – поліція

Поліція Херсонщини закликає громадян дотримуватися правил безпеки при виявленні вибухонебезпечних предметів, – про це зазначено на стоірнці інформаційного видання “Український Південь”:

– Поліція Херсонщини звертається до всіх громадян із закликом дотримуватися правил безпеки при виявленні вибухонебезпечних предметів, особливо це стосується мешканців деокупованих населених пунктів та тих, де тривають бойові дії. На цих територіях залишаються нерозірвані боєприпаси та вибухонебезпечні пастки, якими російські військові спеціально нашпиговують нашу землю.
Запам’ятайте порядок дій у разі виявлення підозрілого предмета:
– ні в якому разі не відвідуйте лісові масиви, береги річок, поля у тій місцевості, де проводились бойові дії. Також не з’їжджайте з доріг у поля та лісосмуги, де можуть бути приховані військовими рф вибухонебезпечні пастки;
– не чіпайте підозрілі предмети, залишки ракет чи снарядів, не наближайтеся до розбитої ворожої техніки, відійдіть на безпечну відстань та негайно повідомте про знахідку в поліцію або рятувальникам;
– позначте місце небезпеки, щоб попередити перехожих;
– по можливості дочекайтеся приїзду поліцейських чи рятувальників та вкажіть їм місце, де знаходиться небезпечний предмет.
На світлині уважно ознайомтеся із зовнішнім виглядом та технічними характеристиками вибухонебезпечних предметів. У разі виявлення подібних звертайтеся за телефоном чергової частини поліції Херсонської області 067-550-22-74 або телефонуйте на «101» та на єдиний номер телефону «112» для надання екстреної допомоги.
Бережіть себе та близьких!
Возможно, это изображение текст
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН