Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Запоріжжі вшанували пам’ять загиблих під час ракетного обстрілу автомобільної колони

Велика трагедія спіткала Запоріжжя. У місті був день жалоби по невинним, яких росіяни підступно розстріляли у складі цивільної гуманітарної колони. Загинула 31 людина. Очільник Запорізької ОВА висловив співчуття близьким загиблих:

– Місто і область здригнулося від жаху цинічної розправи над мирними людьми: чоловік, який навіки застиг за кермом свого старенького авто, жінка з собачкою, молода волонтерка, це ті безстрашні люди, які везли допомогу на захоплену територію, неодноразово під обстрілами вивозили людей.

Вчора зранку почався дощ і настала така тиша, коли немає слів, коли не тільки розумієш, а й всім серцем відчуваєш весь жах і скорботу. Вже другу добу за життя поранених цивільних невпинно борються запорізькі лікарі. Серед них – маленька дитинка.

Мета рашистів – цинічно знищити нас, знищити український народ фізично і розповісти на своїх штучних телеканалах про вдалу ліквідацію “військових об’єктів”. росія – країна-терорист, яка руйнує не лише будинки, а людське життя. Вбивці обов’язково поплатиться за смерті українців. Це тавро лягло на кожного з них на сторіччя.

Я скажу вам те, що говорю щодня – нас не зламати і ми переможемо!

Вічна пам’ять загиблим. Співчуття рідним та близьким. Ніколи не пробачимо!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН