Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Каховці мати головного колаборанта зайняла його крісло

З початку окупації Каховки її гауляйтером став Павло Філіпчук. Нині містом та корупційними схемами “керує” його мати – Олена. Детально історію родини зрадників розповів журналіст Олег Батурін:

– Не Павло Філіпчук, а його мати, колаборантка Олена Філіпчук зараз, по суті, виконує основні функції гауляйтера Каховки.

Ознаки цього були помітні і раніше, і я про них писав. Зараз саме через маму відбуваються всі призначення на «посади» в окупаційній адміністрації міста. Кандидатам треба прийти не до Паши, а до Лєни, в прямому сенсі впасти перед нею на коліна і пройти доволі специфічну «співбесіду».

Також саме мама організувала схему з розкрадання рашистськоі «гуманітарки» в «особливо великих розмірах». Людям з окупованої Росією території «гумка» не дістається: Лєна разом з сином Пашею її забирають собі і продають на прикормлених торгових базах і магазинах міста. Для відкриття ресторану в Грузії гроші ім точно знадобляться, от і «заробляють» як можуть. Керують і грабують в суто російському стилі – по-скрєпному, по-домашнєму!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН