Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Бердянський державний педагогічний університет відзначив ювілей: привітання колег з Херсона

Своє 90-річчя від дня заснування святкує Бердянський державний педагогічний університет. Привітав колег ректор ХДУ Олександр Співаковський:

– Щиро вітаємо весь колектив на чолі з ректором Ігорем Богдановим з ювілеєм!

У архіскладних умовах сьогодення ви не тільки ділитися своїми знаннями, а й самовіддано продовжуєте почесну справу виховання молоді і сприяєте формуванню людського капіталу України.

У нас з вами завжди було багато спільного, нас об’єднують дружба та партнерство. Навіть зараз, після повномасштабного вторгнення росії, маємо схожу траєкторію розвитку. В умовах тимчасового переміщення ми шукаємо свій шлях, вдосконалюємось, змінюємось заради збереження колективу, репутації, заради якісної української освіти, заради майбутнього, заради повернення додому.

А хіба могли ми уявити рік тому, що нам доведеться стикнутися з жахіттями війни, окупації, переміщення?! Саме рік тому, у середині жовтня делегація Бердянського державного педагогічного університету з ректором Ігорем Богдановим перебувала у Херсонському державному університеті. Ми підписали Меморандум про співпрацю, у нас було багато планів на майбутнє. Мали на меті запустити спільну «Програму мобільності» для викладачів та студентів. Переконаний: буде ще більше планів, ще більше проєктів, і ще більше гарних досягнень.

Від щирого серця вітаємо партнерський заклад вищої освіти та бажаємо, аби ви й надалі рухались тільки вперед та вгору, наполегливо впроваджуючи сучасні наукові досягнення, новітні технології, інформаційні системи, формували громадян нової формації.

А після нашої перемоги ми обов’язково втілимо у життя нові спільні проєкти, зустрінемося в українських Бердянську та Херсоні!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН