Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські веслувальники впевнено просунулись на шляху до фіналу Чемпіонату світу 2022

Вітаємо херсонців- Загребного Олексія Селіванова та лідера херсонської чоловічої групи веслярів-академістів Максима Боклаженко, які в складі чоловічої четвірки розпашної без стернового М4- разом із напарниками Миколою Мазуром та легендарним чемпіоном Сергієм Гринем, встановили новий рівень із досягнень в цьому класі човнів збірної команди України – ШОСТЕ місце із стабільними гонками і впевненим просуванням до великого фіналу Чемпіонату світу 2022, який відбувся 18-25 вересня в місті Рачіце Чехія. Про це розповіли на сторінці Херсонської федерації академічного веслування.

Дякуємо відповідальним за підготовку екіпажу тренеру збірної команди України Олексію Кириченко і особистим херсонським тренерам Валентину Васильовичу Науменко, і Олександру Михайловичу Бакарасеву, Віталію Анатольевичу Кривенко, Артему Миколайовичу Морозову та Миколаю Семеновичу Злобіну.
8 херсонських веслярів-академістів є в загальному складі збірної команди України із 34 спортсменів, які включають класичних веслярів-академістів, веслярів легкої ваги та веслярів-паралімпійців.
Як всі ми знаємо, будівля Херсонської школи вищої спортивної майстерності зруйнована, але талантливі спортсмени і тренери продовжують нести наші традиції і майстерність в навколишній Світ.

Дякуємо нашим українським військовим за надані нам можливості.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН