Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Порожні дільниці та обхід квартир з військовими: росіяни проводять “референдум” на окупованих територіях

Перший день проведення псевдореферендуму запам’ятається порожніми дільницями та тиском на населення. Фото з кількох дільниць, де немає нікого крім членів комісії, опублікував у соціальних мережах Юрій Соболевський.

У Херсоні озброєні військові рф разом із двома жінками обходять один із під’їздів у пошуках “охочих” проголосувати. У росіян у руках вагомий аргумент – автомати. Під дулами змушують голосувати і мешканців невеликих населених пунктів, де колаборанти водять військових по оселях, де ще залишились місцеві. Також цільова аудиторія – пенсіонери.

Псевдореферендум не відповідає жодним чинним вимогам проведення у будь-якій країні світу. Таке можна побачити лише на тимчасово окупованих територіях. Виборча дільниця – майданчик. Замість кабіни для голосування – пофарбована шина. У головній ролі колаборантки, які говорять про те, що голосування має бути таємним. Ніби результати цього видовища не відомі нікому.

Однак Херсонщина тримається, навіть попри терор в окупації люди стійко ігнорують “референдум” та вірять у повернення додому. Збройні сили України докладають великих зусиль, аби це стало можливим.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН