Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Російські військові готують провокацію на Херсонщині

Херсонці гідно дали відповідь російським окупантам, даючи зрозуміти, щоб вони забиралися геть з півдня України, демонструючи повну неприязнь їх діям. Херсонці за Україну, про це вони неодноразово заявляли під час мирних мітингів, заявляючи, щоб “російські військові окупанти йшли додому поки живі.

Але загарбники придумали чергову провокацію, через яку можуть загинути мирні люди. Сергій Братчук, речник Одеської військової адміністрації зазначив наступне:

“Херсонці повідомляють про те, що російські окупанти готують провокацію в місті В районі Антонівського мосту розвертають ГРАДи, щоб вдарити по Херсону та звинуватити в цьому ЗСУ. Це має стати причиною для того, аби «врятувати» місто, провівши там референдум”.

Спроби зробити ХНР на Херсонщині провалилися, тому вони планують для цього дійства завезти ряжених з Криму. Але херсонці стійко протистоять окупантам, спалюючи гуманітарку та відмовляючись від співробітництва.

“Наголошуємо, що українські військові ніколи не стріляють по цивільних будинках мирних мешканців. Важливо надати розголосу цим планам, – додав у своєму зверненні Сергій Братчук, речник Одеської військової адміністрації.

Додав, що українські військові ведуть бої поряд з Херсоном, не даючи спокою і в Чорнобаївці, де вчергове там розбили ворожу техніку. Російські військові у паніці, тому можлива наступна провокація з обстрілом мирних херсонців.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН