Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

З’явилась гаряча лінія для звернень мешканців окупованих територій до поліції

У зв’язку з відсутністю на більшій частині території Херсонської області стаціонарного та мобільного зв’язку українських операторів Головним управлінням поліції Херсонщини запроваджена можливість подачі звернень громадянами за допомогою месенджерів. Про це повідомляє поліція Херсонської області.

Наразі цілодобово оператори ситуаційного центру за номером +380675502274 готові від громадян, які зокрема перебувають на окупованій території Херсонської області, прийняти повідомлення про скоєння кримінальних правопорушень, вчинених в тому числі військовими рф та представниками окупаційної влади. Відповідні звернення громадяни можуть надати за вказаним номером у месенджерах WhatsApp та Telegram.

Поділитись публікацією

Один коментар

  1. Скарга. 12.12.2022 року до моїх батьків, що проживають у с. Станіслав, Білозерського району Херсонської області, в магазин ЧП Антоненко приїхали працівники опергрупи поліції м. Херсона. У складі 10 осіб ввірвалися до магазину, де працють батьки, а також будинку де вони проживають. Працівники поліції , не маючи відповідних документів , на обшук будинку, увірвались туди і все розгромили. Також самовільно з будинку забрали кошти у розмірі 52600 рос.рублів. ( це кошти, якими розраховувались пенсіонери, що отримували для прожиття в деокупації ). Також було самовільно вилучено тютюнові вироби у кількості 90 пачок і горілчані вироби у кількості 10 літрів. Все це знаходилось у житловому будинку. Дії працівників поліції були противозаконні, і не обосновані. Весь період деокупації мої батьки працювали, не закриваючи магазин, щоб жителі села змогли купувати необхідні продукти для прожиття. А також допомагали матеріально малозабезпеченим жителям . Прошу провести необхідні міри, наказати винних а також повернути товар і кошти, які були вилучені незаконним способом. Дана скарга буде направлена до прокуратури а також СБУ

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН