Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

До Осокорівки, яка знаходиться під постійними обстрілами передали гуманітарну допомогу

Працівники відділення №1 Бериславського районного відділу поліції продовжують доставляти гуманітарні продуктові набори на територію громад на кордоні з Дніпропетровщиною, де нині точаться найзапекліші бої. Поліцейські роблять все можливе для того, аби допомогти максимальній кількості мирних жителів, які опинилися на лінії фронту.

Цього разу поліцейські спільно з представниками благодійного фонду «Українці переможуть» привезли понад 100 пакунків з продуктами харчування та бутильованою питною водою жителям села Осокрівка, адже гуманітарна ситуація там вкрай важка. В селі значні руйнування, пошкоджені будинки, магазини, аптеки, школа і дитячий садок. З майже трьох тисяч жителів у довоєнний час, через щоденні обстріли російської армії в Осокорівці лишилося трохи більше двохсот людей, переважно літнього віку. Єдина надія цих людей на благодійників та поліцейських, які, попри обстріли, привозять у село продукти.

Поліція продовжує забезпечувати всім необхідним жителів деокупованих та прифронтових сіл Херсонщини, щоб люди мали доступ до базових потреб та послуг. Для цього поліцейські налагодили комунікацію з місцевими жителями та реагують на їх звернення щодо забезпечення продуктами харчування, ліками, транспортуванням до медичних закладів або евакуації.

Відділ комунікацій поліції

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН