Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ворог завдав удару по кільком районам Миколаївщини: пошкоджено промислову зону АЕС

Сьогодні, після опівночі, ворожі війська завдали ударів по житловому кварталу обласного центру, центру Нової Одеси та промисловій зоні Південноукраїнської АЕС.

У Миколаєві ворог влучив у двір приватного житлового будинку. Житлові будинки, що знаходились поруч, теж постраждали від нічних обстрілів.

У Новій Одесі, унаслідок ракетних ударів, руйнацій зазнали житлові будинки, приміщення торгових кіосків, аптеки, магазину. У Южноукраїнську поліцейські задокументували наслідки вибуху на території промислової зони Південноукраїнської атомної електростанції. Ударною хвилею пошкоджено будівлі АЕС. Детальна інформація про пошкодження та постраждалих уточнюється. На місцях подій працюють правоохоронці.

Вчора, 18 вересня, під ворожим вогнем перебувало с. Березнегувате Баштанського району.

Упродовж минулої доби оператори спецлінії 102 отримали 524 повідомлення від мешканців Миколаївщини. Підрозділи поліції оперативно опрацювали всі звернення громадян.

Просимо мешканців регіону не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та перебувати в укриттях на час небезпеки. Бережіть себе і своїх рідних!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН