Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Села на лінії фронту потребують будівельних матеріалів для відновлення домівок

Нововоронцовська громада пів року живе на лінії вогню. Село не було окуповане, однак страждає від постійних обстрілів. Місцеві мешканці активно допомагають один одному та селам навколо. Розповіли більше про життя у населених пунктах у групі “Новини Нововоронцовщини”.

-Ситуація на лінії фронту більш позитивна. В окупованих селах, на фоні успішних дій наших ЗСУ, російські війська продовжують прикриватися мирним населенням, в т.ч. й дітьми, як живим щитом.

Люди в окупованих населених пунктах, незважаючи на відсутність засобів зв’язку та інтернету, знають про успіхи наших ЗСУ. Всім морально тяжко, але всі сподіваються на успішне і швидке визволення правобережжя від загарбників з рф.

В селищі все ще гостро стоїть питання централізованого водопостачання.

На даний час в селищі здійснюється ремонт ліній інтернету (Поляков Влад). В деяких мікрорайонах вже відновлено доступ до всесвітньої мережі.

Нагальна проблема жителів не змінилася – потрібні будівельні матеріали, брезенти.

Все ще присутнє в селищі та в с.Осокорівка мародерство.

Поділитись публікацією

Один коментар

  1. “Ситуація на лінії фронту більш позитивна. В окупованих селах, на фоні успішних дій наших ЗСУ, російські війська продовжують прикриватися мирним населенням, в т.ч. й дітьми, як живим щитом.”… Цікаво, людина, яка це написала, розуміє, ЩО вона написала?

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН