Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Кафедра загальноосвітніх гуманітарних та природничих дисциплін ХНТУ викладає пакетні програми

Навчання студентів – це місія університету. Кожен ЗВО робить все, щоб його студенти отримували корисні знання, які вони зможуть використати для своєї реалізації в суспільстві та розвитку України. Про пакетні програми розповіли у ХНТУ.

Кафедра загальноосвітніх гуманітарних та природничих дисциплін викладає студентам ХНТУ пакетні програми, які розширюють світогляд студентів та дають їм практичні знання:
Пакетна програма «Європейський вектор розвитку сучасного українського суспільства» дає студентам уявлення про глобальні проблеми людства і напрямки розвитку світових ринків, можливість вміти захищати свої права та свободи, орієнтуватися в законодавстві про трудові взаємовідносини як в Україні так і закордоном, бути компетентним у міжнародних приватноправових відносинах.
Пакетна програма «Україна і світ» дає розуміння про історичний шлях людства від найдавніших цивілізацій до сьогодення та навіть теоретично окреслює шляхи розвитку людства в найближчому майбутньому. Зокрема студенти отримують знання про те, як формувалася сучасна цивілізація, які науково-технічні революції і технологічні уклади вже пройшло людство і на порозі яких воно знаходимося, які індустрії будуть розвиватися в майбутньому.

Бажаємо, щоб отриманні знання пішли вам на користь та знадобились для створення власного бізнесу!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН