Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Заклади вищої та професійної освіти Нової Каховки розпочали навчальний рік

Звернення міського голови Володимира Коваленка до студентів та колективів закладів вищої та професійної освіти Новокаховської територіальної громади опублікували на офіційній сторінці:

-Шановні студенти, викладачі та керівники!

Нова Каховка завжди мала молоде обличчя, адже важливу роль в житті міста завжди займали студенти. Три професійно-технічних учілища, три колледжа, які нині є закладами вищої освіти, два університети – це тисячі молодих людей, які задавати життю міста тон і ритм життя. Це та активна частина населення, яка завжди брала участь у загальноміських заходах, яка цвіла на вулицях міста посмішками, музикою, творчими вечорами, спортивними змаганнями.

Ворог на деякий час відібрав у нас таку можливість. Однак жага життя і наша віра в перемогу непохитна.

Розпочинається новий навчальний рік. Рідна “Приборка”, Новокаховський приладобудівний фаховий коледж (директор Глазунова Лариса Іванівна) нині в Чернівцях.

Дорогий моєму серцю ЕМТ, Новокаховський політехнічний фаховий коледж Національного університету “Одеська політехніка” (директор Вітков Віталій Володимирович ) – тимчасово переїхав до Одеси.

Знаменитий на весь світ СХТ, Новокаховський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного (директор Олександр Ілліч Гребінчак) зараз навчає студентів у Кропивницькому.

Нехай ні відстань, ні териториторія де вони зараз знаходяться, не стануть перепоною для наших зв’язків, наших традицій, всьому тому, чим завжди славилась молодь Новокаховської міської територіальної громади.

Я бажаю, щоб не дивлячись ні на що, в цих надскладних умовах ви змогли знайти себе, не зрадити рідному навчальному закладу, закінчити навчання в рідній альма-матер.

У ваших закладах працюють досвідчені викладачі, педагоги, керівники. І я хочу, щоб ви скористались можливістю продовжити своє навчання життю і ходу на початку свого життя по дорозі розуміння, відповідальності і щастя разом зі своїми викладачами.

Тими, хто вірний вам, рідній землі і Україні.

Нехай успішно розпочнеться навчальний рік і нехай він відбудеться не дивлячись ні на що.

Надихайтеся відвагою та мужністю воїнів ЗСУ, які надзусиллями стримують ворога і звільняють окуповані територі, беріть за приклад волонтерів, які допомагають і військовим, і мільйонам цивільних людей, які були змушені покинути рідні домівки. Ставайте самі прикладом доброти, милосердя, успіху для інших.

Божого благословення нам всім: на добрі справи і на перемогу!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН