Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці відбулася сесія міської ради: розглянули фінансові питання

Чергова сесія міської ради відбулася у четвер, 29 березня. На неї прийшли 33 з 34 депутатів, які розглянули понад 90 питань порядку денного.

Одразу чотири запити внесли троє депутатів: Анатолій Білий, Олена Михайлова, Ірена Лепень. Вони стосувалися використання державної мови під час засідань, переліку вільних земельних ділянок, участі депутатів у закупівлях міськрадою та її структур та стану будівлі колишнього терапевтичного відділення на території міської лікарні. Перші два запити були підтримані більшістю колег.
Далі народні обранці затверджували, а також ухвалювали зміни та доповнення до ряду міських Програм різних сфер життя нашої громади: охорони здоров’я, бізнесу, освіти, комунального господарства, старостатів. Завершили кількагодинне засідання розглядом блоку земельних і фінансових питань.

На сесії був присутній начальник Каховського районного відділу поліції Вадим Парфентьєв. Він розповів про перетворення в правоохоронних органах. Зокрема, про облаштування сучасного фронт-офісу, частину коштів на який виділили з міського бюджету. Також він повідомив про стан справи потерпілого депутата Андрія Рашевського, у двір якого нещодавно кинули гранату. Наразі повним ходом йдуть експертизи, слідство триває.

Радіо НК

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН