Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Частина населених пунктів Запорізької області залишилась без електроенергії через обстріли

На сьогодні, 31 серпня, через пошкодження ліній електропостачання, опор та обладнання без електропостачання 19 954 споживачі у 75 населених пунктах Запорізької області. Про це повідомляє Запорізька ОВА.

Протягом минулої доби ПАТ «Запоріжжяобленерго» відновило енергопостачання 8 188 споживачів.
Зокрема, енергетики заживили 976 домівок на території обслуговування Оріхівського районного відділення, що були знеструмлені раніше через ворожі обстріли.
Фахівці Запорізьких міських електромереж оперативно усунули наслідки низки технологічних порушень, що вчора виникали у двох районах м. Запоріжжя та загалом відновили енергопостачання 7 212 запорізьких родин.
На ранок через обстріли окупаційних військ рф в Оріхівських електромережах виникли нові пошкодження, внаслідок чого порушено енергопостачання 976 споживачів.
Також по м. Запоріжжя знеструмлено загалом 27 домогосподарств. Аварійно-відновлювальні роботи вже розпочато.
По Василівському, Михайлівському, Бердянському, Приморському, Мелітопольському, Якимівському, Кам’янсько-Дніпровському та Токмацькому районним відділенням через дії місцевої окупаційної «влади» доступу до електромереж та актуальної інформації щодо їх стану ПАТ «Запоріжжяобленерго» не має.

По Гуляйпільському районному відділенню та Степногірській районній дільниці через активні бойові дії та відсутність доступу до місць пошкодження електромереж аварійно-відновлювальні роботи не проводилися, нових відключень не зафіксовано.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН