Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Тривають наступальні дії ЗСУ на Херсонщині: що відомо на цей час

Вчора ввечері у Херсонській області пролунали чисельні вибухи. Було завдано удари по позиціях росіян на кількох напрямках. Нині тривають активні бойові дії у регіоні. Станом на зараз немає офіційної інформації про звільнені населені пункти в області, але йдеться про низку сіл, зокрема у Високопільській громаді. Очікуємо офіційної інформації Генштабу.

Що цьому передувало?

Сьогодні зранку українські військові примусили ворожих військових покинути свої позиції на Херсонському напрямку. Також було завдано удару по залізничному Антонівському мосту, який слугував переправою для техніки. 

На Бериславському напрямку завдано удару по машинобудівному заводу, де розміщувалась російська техніка

Угрупованя військ “Каховка” повідомило про знищення основних шляхів для перекидання зброї та техніки з Криму у Херсон.

Реакція влади

Поки посадовці офіційно не коментують те, що відбувається на Херсонщині. Проте у соціальних мережах вже з’являється низка жартів на адресу російських військових. Очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім говорить про зростання попиту на надувні плавзасоби поблизу Дніпра, а Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров переінакшив народну вже цитату росіянки, яка не хотіла їхати з Криму.

Які подальші дії?

Громадянам радять у ці дні бути вкрай уважними та не знаходитись довго на вулиці. Не забувайте про тривожні валізки, запаси їжі та піклування про власну безпеку. Віримо у звільнення рідного краю. Херсонщина – це Україна!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН