Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський посадовець почав співпрацювати з окупаційною владою

Доволі цікавий персонаж сплив на одному з другорядних колабораціоністських збіговиськ окупованого Херсона. На зустрічі голів кондомініумів та комунальників, яка відбувалася під егідою фейкової «Федерації профспілок Херсонської області» (на столі у головуючого ненав’язливо теліпався рашистський триколор) ідентифікували діючого виконувача обов’язків голови Інспекції з благоустрою Херсонської міської ради Віталія Лисенка.

Раніше він обіймав посаду очільника міського Департаменту житлово-комунального господарства. Проте напередодні війни міський голова Ігор Колихаєв зробив «рокіровку» – у начальники Департаменту ЖКГ у якості в.о. поставив керівницю Інспекції з благоустрою Олену Мазур, а в її службове крісло «пересадив» Віталія Лисенка. Після окупації обласного центру Олена Мазур евакуювалася. А от її наступник на посаді в Інспекції з благоустрою залишився в Херсоні, й був викрадений окупантами разом з Ігорем Колихаєвим, його охоронцем Андрієм та ще одним скандально відомим фігурантом – начальником міського управління з питань Державного архітектурно-будівельного контролю Ростиславом Маршаком.

І от тепер, за відомостями службовців міськради, і охоронця, і Маршака з Лисенком відпустили. По тому керівник Інспекції з благоустрою стрімко «перевзувся в польоті» й не посоромився «засвітитися» на шоу під аквафрешем. І тільки про Ігоря Колихаєва досі нічого невідомо. До речі, на зв’язок останніми тижнями перестала виходити й його вірна дуже близька соратниця,чи то пак радниця зі зв’язків з медіа Галина Ляшевська. На звернення у месенджерах вона перестала відповідати, хоча до того охоче спілкувалася з журналістами українських медіа та дуже бідкалася стосовно долі свого зниклого шефа. Деталь насторожує.

Джерело: New Day ua

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН