Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Херсонській області продовжують роздавати російські паспорти: хто їх отримує

На Херсонщині продовжують роздавати паспорти країни-агресора. Хто був серед тих, кого бачили в черзі за паспортом рф:

1. Пенсіонери, які потрапили в пастку за відсутності коштів, бо вони отримували виплати через пошту – готівкою.

2. Підстаркуваті ексчиновники часів сосальдо, які вирішили знов пожити чиїмось коштом, беручи участь у розграбунку рідної держави й країни-загарбниці.

3. Люди, які вирішили тікати з окупованої Херсонщини через Крим, думаючи, що рос паспорт убезпечить їх від фільтраційних заходів. Але це не так.

4. Соціальна група, яка вирішила прихопити від руських приставку Т2.

Кумедний випадок був у Скадовську. Невеличкий натовп зник, коли жінка оголосила, що приставки Т2 закінчилися. А мужик викрикнув, коли буде Т2 вони навідаються, тоді й залишать заявку на цей документ. А так навіщо це робити? Аргумент залізний, бо оформлення заявки – це ще не рішення про отримання паспорта. А, по-друге, окупанти зникнуть, а приставка залишиться. Тому ми й бачимо в черзі дуті цифри за паспортом рф.

Але тим, хто передозувався пропагандою рф варто нагадати наступне: Російський паспорт не забезпечить виживання та порятунок, це – суспільна пастка.

а) «Документ» від росії є підставою для мобілізації у російську армію, адже мобілізаційний ресурс зі складу місцевого населення рф використовує, як «гарматне м’ясо» у перших ешелонах наступальних угрупувань. За даними розвідки, до 70 відсотків чоловіків, призваних з ОРДЛО, вже вбиті або поранені під час таких наступів.

б) Наявність російського «паспорта» – це загроза бути депортованим. Не майте надію, що з цим «квитком» у вас відкриється перспектива проживання у Пітері чи Москві. Майже впевнено можна сказати, що ви станете людським ресурсом для заселення депресивних районів Сибіру, Зауралля, Далекого Сходу. Тому краще не грати з власною долею та долею своїх рідних. Бо так за приставку Т2 може доведеться і стати гарматним м’ясом.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН