Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Кримські чиновники почали втікати у Ростов після вибухів в Криму

Очільники” Криму Аксьонов і Константинов втекли до Ростова, прихопивши жінок, дітей і навіть коханок.

Про це повідомило видання “24 канал” із посиланням на джерела у Головному управлінні розвідки. За інформацією журналістів, втеча окупантів відбулася після того, як їм подзвонив куратор із Москви.

Для “евакуації” самопроголошеного “прем’єр-міністра” тимчасової російської окупаційної влади Криму сергєя аксьонова, а також спікера “держдуми” півострова володимира константинова, яка відбулася у ніч на 17 серпня, окупанти перекривали кримський міст.

Розвідники зазначили, що московський куратор повідомив кримським “керівникам” про ймовірну небезпеку для їхніх життів. Спочатку вони поспіхом вивезли із захопленого Росією півострова жінок і дітей. Коханок вони також посадили в автівки з охороною.

“Підлеглі “прем’єра” всю ніч знищували документи. Наразі родини “політиків” перебувають у Ростові, де оселилися в одному з готелів. Активно заливають страх у місцевих ресторанах і святкують власне “рятування”. Про повернення до півострова наразі не йдеться”, – розповіли джерела журналістів.

За інформацією розвідки, у мережі будуть з’являтися сфабриковані відео, записані нібито з Криму. Можливо, Аксьонов та Константинов будуть на кілька годин повертатися на півострів для вирішення певних завдань, однак, найімовірніше, вони тепер житимуть у Росії.

New day ua

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН