Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський організатор допоміг провести мотопробіг для російських телекамер

Розкритикували професійні здібності відомого херсонського організатора масових заходів навіть представники окупаційної влади, з якими Олексій Олексіїв – власник фірми “Слон” пішов на співпрацю. Чоловіку не вперше працювати за відкати та домовлятися з будь-ким. І раніше він був організатором муніципальних заходів за бюджетні кошти з великими витратами. Тепер працює на окупаційну владу і організовував для них мотоконкурс, – повідомляє телеграм-канал “Український Південь”.

“Ех Льоха-Льоха, було тобі в Україні добре, а тепер поїдеш у Сибір … Всі концерти обслуговував в Херсоні більше 20 років, відкати жирні давав чиновникам, мільйонами трусив –  і горя не знав. А тут орки позвали апаратуру на якесь імно-мотоконкурс надати, пожаднічав Льоха, він же Льоша Олексіїв, власник фірми “СЛОН” з  обслуговування масових заходів. А тут руська журналістка приперлася, глядачів нуль, тупенькі  хрустики- гонщики, ось і наговорив Льохах на кримінальну справу по українським законам. Про  закони.

Виявляється, Льоха постійно курсував між Херсоном і Кримом, Херсоном і Санкт-Петербургом, славив рф, їх пресу привозив, причому, не приховуючи, мабуть , тому ще з часів мерства сосальдо  у нього були елітні замовлення , бо знав , кому  і що  дати.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН