Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Волонтери доставляють допомогу у найгарячіші точки Херсонської області

Не дивлячись на те, що на Бериславському напрямку стає з кожним днем все гарячіше – команда волонтерів Благодійного фонду «Українці переможуть!» продовжує доставляти гуманітарну допомогу в найгарячіші найнебезпечніші прифронтові села Херсонщини. Про це розповів очільник фонду Ігор Йосипенко:

Сьогодні був надзвичайно важкий та небезпечний день. Наші мужні волонтери відвідали з гуманітарною місією аж 10 сіл! Люди чекають саме на нашу допомогу адже ці села більше ніхто ненаважується провідати.
Тільки-но отримуємо дозвіл від військових – наша команда безстрашних волонтерів Благодійного фонду «Українці переможуть!» доставляє туди гуманітарну допомогу, продукти харчування та гігієну.
Ми поставили перед собою мету – допомагати жителям всіх звільнених населених пунктів Бериславщини, недивлячись на загострення ситуації на фронті.
Нашими автівками доставлено продукти харчування населенню, які проживають в прифронтовій зоні. Це такі села, як: Кам’янка, Микільське, Світлівка, Розівка, Рівнопілля, Нова Шестірня, Наталине, Новобратське, Благодатне, Іванівка.

В 10 селах ми відвідали 183 родини а це 312осіби, які отримали 183 ящики продуктів харчування та особистої гігієни, що дорівнює 4026 кг, а саме:

– с.Розівка 17 родин, 30 осіб, 17 ящіків;

– с.Новобратське 42 родини, 72 особи, 42 ящики;

– с.Наталино 23 родини, 44 особи, 23 ящики;

– с.Рівнопілля 4 родини, 7 осіб, 4 ящики;

– с.Нова Шестірня 21 родина, 26 осіб, 21 ящік;

– с.Світлівка 9 родин, 20 осіб, 9 ящіків;

– с.Микільське 35 родин, 54 осіби, 35 ящіків;

– с.Кам’янка 24 родини, 42 особи, 24 ящика;

– с.Благодатне 4 родини, 9 осіб, 4 ящика;

– с.Іванівка – 4 родини, 8 осіб, 4 ящика.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН