Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Пологи в умовах війни: Мішель Оден проведе вебінар для українок

16 серпня, Мішель Оден, всесвітньо відомий лікар-акушер, дослідник первинного здоров’я, проведе в підтримку України безкоштовну онлайн-зустріч. Вебінар буде корисний спеціалістам перинатальної сфери та усім зацікавленим темою вагітності й пологів.

Подія

У доповіді “Війна: вплив стресу й радості на вагітність та пологи” Мішель Оден розкриє питання, що турбують вагітних жінок та їхніх лікарів, через призму доказової медицини. Зокрема розкаже:

  • про вплив стресу на вагітність та пологи;
  • чи варто приймати препарати, щоб зменшити напруження;
  • чи можливо народити благополучно, якщо є постійна тривога через війну;
  • чи можуть бути віддалені наслідки тривоги для здоров’я дитини;
  • що можуть зробити лікар-акушер та акушер, щоб максимально підтримати вагітну жінку на прийомі у жіночій консультації та під час пологів.

Для участі необхідно заповнити форму:

Синхронний переклад українською та можливість слухати англійською – в окремому ZOOM-залі.

Участь безкоштовна.  Проект “Народження в умовах війни” – safebirth.in.ua – здійснюється за підтримки Європейського Союзу.

Довідка:

Мішель Оден (Британія/Франція) – професор, лікар-акушер, хірург з воєнним досвідом, новатор, засновник та основний куратор науково-дослідницького інституту первинного здоров’я, автор більше 20 книжок про пологову культуру.

Його наукова, популяризаторська, публіцистична діяльність має революційний вплив на світове акушерство. Його підхід «тепло, темно, тихо» став новим каноном у положництві.

Проект SafeBirthUA  – ініціатива задля позитивних змін у нашій системі положництва; створена, щоб перейняти найкращі європейські та світові практики у ставленні до породіль та новонароджених. Ми прагнемо донести наші цінності в маси за допомогою безкоштовних освітніх зустрічей із найвпливовішими перинатальними спеціалістами онлайн та офлайн.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН