Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Офіс ХДУ у Івано-Франківську відвідав заступник Міністра освіти і науки

Заступник Міністра освіти і науки з питань європейської інтеграції Олексій Шкуратов з робочим візитом відвідав Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника в Івано-Франківську.  Завітали й до історичного корпусу, який передано під тимчасове розміщення центру управління Херсонського державного університету.

Разом із заступником міністра та ректором ПНУ Ігорем Цепендою оглянули захисні споруди університету, поспілкувались про заходи безпеки, які впроваджуються під час освітнього процесу і яким приділено значну увагу.

Ректор ХДУ Олександр Співаковський ще раз висловив слова вдячності Ігорю Цепенді за прихисток та підтримку. Також Олександр Співаковський наголосив, що кластерна форма взаємодії, яку обрали університети, сприятиме обміну досвідом та розширює освітні й професійні можливості як для здобувачів, так і для викладачів закладів вищої освіти.

У ході візиту сторони обговорили роботу офісу ХДУ в умовах переміщення, особливості проходження вступної кампанії, складнощі, з якими стикаються абітурієнти на тимчасово-окупованих територіях, обираючи українську освіту. Торкнулись й перспектив міжнародної співпраці із закладами освіти Європи.

Пресцентр ХДУ

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН