Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Внаслідок обстрілу Оріхова зруйновано житлові будинки та квартири

Населені пункти Оріхівщини знову під ворожим вогнем: поліція фіксує наслідки обстрілів. Армія окупантів поцілила по житловій інфраструктурі – зруйновані приватні будинки та квартири мирного населення. Поранених громадян доставили до медичного закладу.

Вчора, 8 серпня, до органів поліції надійшло 12 повідомлень про збройну агресію ворожої армії проти мирного населення Запорізького краю. Минулої доби під артилерійський обстріл потрапили об’єкти цивільної інфраструктури в місті Оріхів та селі Новояковлівка Оріхівського району.

 

В одне з житлових приміщень ракетний снаряд потрапив прямо всередину. В результаті залишилися деформованими стіни та дахове покриття, також зруйнована кухня та ванна кімната. В інших домівках ударною хвилею потрощило вікна та фасади.

 

Оріхівці повідомили про зруйновані присадибні ділянки, гаражі з автомобілями та інші господарчі будівлі, а також ушкоджені внаслідок збройної агресії квартири.

 

До органів поліції надійшло повідомлення про поранених громадян, яких після чергового «визволення» з травмами різного ступеню тяжкості доставлено до медичного закладу.

 

За фактами збройних злочинів співробітники поліції зібрали необхідні матеріали та передали їх до УСБУ в Запорізькій області для відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України «Порушення законів та звичаїв війни».

За матеріалами Відділу комунікації поліції Запорізької області

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН