Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Благодійний аукціон для допомоги жінкам-військовим проводять в Україні

Благодійний захід озапочаткували організатори проєкту “Жінка для жінки”. Розповіли про нього на сайті.

Зробимо свій внесок в добру справу

Іде війна і всі ми знаємо, чого вона нам варта. Знаємо, як наші захисники протистоять ворогу, як дають відсіч, стоять під натиском і як багато наших героїв уже ніколи не повернеться додому.

Кожен з нас наближає перемогу всіма доступними засобами. Всі ми прагнемо бути корисними і, хай без зброї, але відстоювати свою волю, життя і майбутнє.

В Україні понад 57 тисяч жінок-воїнів, хоч війна і не жіноча справа.

Поруч із чоловіками, вони, вразливі але сильні духом, боронять наш сон, наше життя, наших близьких і коханих.

Із вдячності ми хочемо допомогти їм відчути тепло і турботу.

Хочемо надати їм можливість, бодай на короткий час, отримати те, що є у жінок в мирному житті: догляд за тілом та волоссям, массаж, консультації лікарів т.д.

Благодійний проект “Жінка для Жінки” передбачає, що всі зазначені послуги для наших бійчинь надаються за рахунок благодійних внесків. Саме тому, партнер проєкту Простір для здоров’я та краси Sandler Wellness center, надає можливості фахівцям зробити все можливе для того, щоб захисниці не втрачали свою красу та жіночність.

На благодійному аукціоні ви зможете придбати сертифікати на б’юті/СПА/фітнес/медичні послуги від Sandler Wellness center.

Також, вашій увазі будуть представлені творчі доробки українських митців – картини художниці Мар’яни Чікало ( Мурза Чикало),демі- кутюрна колекція Яніса Степаненко ( Yan Stepanenko YS),нішеві парфуми від Павла Андрющенко ( Павел Андрющенко),шовкові хустки бренду “Обійми”, неймовірні брошки від Регіни Вербицької ( Регина Вербицкая)та вишукані рукавички від бренду “To be. Accessories“ ( To be accessories)

Ми надаємо можливість здійснити благодійні внески навіть якщо ви не зможете бути присутніми. Просто перейдіть за посиланням та перерахуйте будь-яку суму, щоб поповнити банку.

Всі зібрані на аукціоні кошти спрямовуються на проєкт “Жінка для Жінки”.

Підтримай жінок-захисниць піклуванням!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН