Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Забезпечення пальним надзвичайні служби у Запоріжжі залишається пріоритетом

Актуальні питання регіону обговорили на обласній Комісії ТЕБ НС Запорізької області. Впровадження рекомендаційних матеріалів для населення щодо правил поведінки під час повітряної тривоги, дорожнього руху, дотримання вимог комендантської години – про це сьогодні говорили на позачерговому засіданні обласної Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яка пройшла під головуванням керівника ЗОВА Олександра Старуха.

Також члени Комісії наголосили на необхідності дотримуватися правил безпеки під час проходження блокпостів, доповіли про алгоритм дій, якщо побачили ворожу військову техніку або солдатів-окупантів.

Під час засідання обговорили й важливість неухильного дотримання громадянами рекомендацій під час оповіщення про повітряну тривогу. Особливо це стосується роботи суб’єктів господарювання, водіїв громадського транспорту та учасників освітнього процесу. Так, при повітряній тривозі всі мають пройти до найближчих укриттів та перебувати там, доки не пролунає сигнал відбою.

У зв’язку з тим, що питання наявності палива у регіоні до сьогодні залишається актуальним, Комісія ТЕБ НС обговорила також шляхи забезпечення паливно-мастильними матеріалами низки державних і комунальних підприємств та установ.

Пріоритетним наразі залишається забезпечення пальним рятувальних служб, медичних установ, поліції та усіх, хто безпосередньо залучений до допомоги людям, а також до функціонування систем життєзабезпечення.

Департамент культури та інформаційної політики

Запорізька ОВА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН