Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ста родинам на окупованих територіях планує допомогти херсонський фонд

“Благаємо – допоможіть! Ми не хочемо брати їх гуманітарку!” – такі і багато інших прохань надходять до Фонду громади Херсона “Захист”. Як допомогти мешканцям окупованої Херсонщини розповіли у соціальних мережах:

– Ми, Фонд громади Херсона “Захист”, допомагаємо у міру своїх можливостей, у міру того, як надходять від вас благодійні пожертви! Тож ЗВІТУЄМО ЗА ЛИПЕНЬ – На допомогу усього 143 родинам (74-рьом багатодітним родинам, 19-ти родинам з дітками з івнвалідністю, 31-родині ТПО (в Херсон і з Херсона), 19-ти родинам в особливо тяжкій, з немовлятами) ми витратили 314 600 грн. Щодня отримуємо до 30 нових заяв!

Хочемо за серпень допомогти ще як мінімум СТА родинам з дітками в окупованій Херсонщині, адже благають про допомогу родини ЗІ ВСІЄЇ Херсонщини! І знаєте, що важливо? Батьки у відповідь на отриману допомогу пишуть, що, крім фінансової підтримки, для них важливо відчувати, що їх не кинули, про ніх пам’ятають і ними піклується вся Україна! Долучайся хоч невеликими сумами, адже СИЛА МАЛИХ ГРОШЕЙ працює!!!

Благодійний внесок можна зробити через кнопку «Зроби пожертву» на сайті Фонду (просто натисни на картинку «руки з серцем» й постав свої ПІБ та призначення платежу «Рятуємо разом») будемо вдячні за допомогу перерахуванням за реквізитами:

Отримувач – БО «ФГМХ «Захист» МФО 352479 АТ КБ «Приватбанк» р/р UA683052990000026007041101328 Або просто введи номер нашого розрахункового рахунку в додатку свого банку Призначення платежу – «Рятуємо разом» 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН