Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонська енергопостачальна компанія застерегла мешканців регіону від шахраїв

“Херсонобленерго” опублікувало звернення до користувачів послугами компанії. Окупаційна влада намагається незаконно проводити подворові обходи та змушувати людей платити за постачання електроенергії на фіктивні рахунки:

Знову у соціальних мережах, особи, які не мають жодного відношення до АТ “Херсонобленерго” та постачання електричної енергії на території Херсонської області, поширюють маніпулятивні повідомлення з закликом сплачувати за електроенергію на рахунки окупаційного підприємства.

Наголошуємо, це ШАХРАЙСТВО!
Будьте пильні та уважні, наразі працівники АТ ” Херсонобленерго” не здійснюють подворовий обхід та не проводять зняття показників електролічильників.
Невідомі особи, які під виглядом енергетиків, намагаються потрапити до Вашої оселі, є посібниками окупаційної влади.
Будь-яка співпраця з окупаційною владою матиме наслідки – притягнення до кримінальної відповідальності за колабораційну діяльність згідно ст. 111-1 Кримінального кодексу України.
ВАЖЛИВО!!!
На території Херсонської області розподіл та постачання електричної енергії здійснюється виключно підприємтвами АТ “Херсонобленерго” та ТОВ ” Херсонська обласна енергопостачальна компанія”, які працюють за українським законодавством. І сплачувати за надані послуги необхідно виключно за рахунками цих підприємств.

Чекаємо на звільнення Херсонської області ЗСУ!!!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН