Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Волонтери потрапили під ворожий обстріл на Херсонщині

Волонтери Благодійного фонду “Українці переможуть” потрапили під обстріли на Херсонщині. Про це розповів його очільник Ігор Йосипенко:

Ще вчора нас переконували, що великий, не вартий того, ризик – їхати до Нововоронцовки, а вже сьогодні ми попали під ворожий зухвалий обстріл ворога в Білій Криниці.

Тепер наша команда бачила все, ось воно справжнє бойове хрещення вогнем ворога. Думаю, після сьогодні, наша команда, це справжні гуманітарні лицарі визвольної украіно-російської війни.

Чи зупинить це нас. Чи скажемо: досить, достатньо для нас, вже зроблено чимало. Ні, ваша вдячність і ваші очі надії – варті того, варті більшого. Варті ризику задля допомоги, підтримки та перемоги над московидською ордою.

Дякувати Богові, що сьогодні все обійшлося. Ми встигли, дуже оперативно, роздати продуктові набори мешканцям Первомайска, Білої Криниці, Новопавлівки, Буцівського…

Мешканці прифронтових сіл сьогодні, це зазвичай, люди похилого віку. І тим не менш, саме в цих селах їх залишилося чимало, і вони потребують нашої підтримки. Загалом ми доставили та видали гуманітарної допомоги 352 продуктових набори, загальна вага яких ~6,5 тн., продуктів:

– Первомайск 21 пакет;

– Біла Криниця 109 пакетів;

– Новопавлівка та Буцівське 188 пакетів.

Також передали ЗСУ для подальшої роздачі в Кар’єрному, Білоусово та Токарево, разом 34 продовольчі пакети.

Зазвичай ми дякуємо нашим партнерам та друзям за надану гуманітарну допомогу. Останнім часом постійним другої та партнером потерпаючої від московської навали Херсонщини є компанія World Central Kitchen. Дякуємо Вам, наші друзі, за любов та турботу до Херсонщини, до українського народу.

Все буде Україна! Українці переможуть!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН