Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині обстрілами зруйновано сучасну будівлю школи

Інфраструктура Херсонської області страждає від ворожих обстрілів. У населеному пункті Нововоронцовка на Херсонщині пошкоджено сучасну будівлю освітнього закладу. Розповів про це очільник Благодійного фонду “Українці переможуть” Ігор Йосипенко:

-Не дивлячись на складність ситуації на лінії розмежування, де проходять бойові дії, члени команди Благодійного фонду «Українці переможуть!» щодня виїжджають у найвіддаленіші куточки нашої Херсонщини!

Вчора наша команда вкотре відвідала Нововоронцовку: чимало руйнувань приватних будинків, адмінбудівель. Потрапила під обстріл російських військових і сучасна школа. На фото можна побачити значні ушкодження. Це селище не було окуповано, але російські загарбники намагаються знищити всю інфраструктуру населеного пункту. Незважаючи на це, у селищі залишається чимало жителів, яким потрібна допомога. Вони регулярно звертаються до нашого фонду за підтримкою.

На звернення місцевих жителів нами було доставлено 200 продуктових пакунків по 18кг кожний, 3тн. 6кг., – і це невелика частина того, що потрібно. Найближчим часом плануємо забезпечити повністю потреби нововоронцовців.

На жаль, не було можливості поспілкуватися з місцевими. Ситуація критична на Бериславщині і збирати людей небезпечно. Змушені були вивантажувати пакунки в декількох місцях з подальшою роздачею людям.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН